Kapcsolatfelvétel

Térkép:


Országos házhozszállítással 

Barna Tünde 
06 20 383 91 21
info@butortunder.hu

Szeretettel várom jelentkezését minden nap emailben, telefonon 9 óra és 18 óra között,
vagy az űrlapon keresztül.

      Üdvözlöm!

Barna Tünde, bútordekoratőr vagyok.

Életem egyik fő elve, az újrahasznosítás.  
Mindig is jobban vonzódtam a régi tárgyak iránt, mint a boltból megszerzett, művi dolgokhoz. A kreativitás és az átalakítás, jobbá tétel gyerekkorom óta a mozgató rugóim. és mindezt ebben a tevékenységben meg tudom élni, kibontakoztatni, úgy, hogy másoknak örömöt okozzak általa.
Minden, ami az otthonnal kapcsolatos egy fontos terület az életembe.

Először építésztechnikusnak tanultam, majd ingatlanértékesítő lettem, de a lakberendezés, bútorok újra élesztése a mostani szívügyem.

Semmit se kidobni, hanem újrahasznosítani. Ebben a mostani világunkban egy nagyon fontos hozzáállás szerintem. Akár egy régi kilincs, egy kis darabka fa, amiben benne van még a „mana”, amiből még egy kis csodát lehet varázsolni, megéri, hogy ne a szemétdomb vagy tűz martaléka legyen. Ezért nagyon szívesen örökbe fogadom a kidobni szánt bútorokat is.

Vállalkozásom fő profilja a régi bútorok felújítása és dekorálása, ez az amiben a leginkább kifejezhetem kreativitásom, természetesen mindig az ügyfél elképzeléseit és kívánságait szem előtt tartva, hiszen számomra a legfontosabb, hogy megrendelőim maximálisan elégedettek legyenek és jó szívvel ajánljanak másoknak is.

A rövid határidő, a minőségi és pontos munkavégzés számomra teljesen természetes, ezt bizonyítja a sok elégedett ügyfél, akik örömmel használják az általam felújított bútorokat.

Ha Önnek fontos a korrekt hozzáállás, precíz és lelkiismeretes munkavégzés, határidők betartása, kedvező ár/érték arány, akkor keressen bátran.
Pécs vonzáskörzetében ingyenes helyszíni felmérés alkalmával (illetve országosan fényképek beküldés alapján), az érdeklődő igényeinek megismerése után ingyenes árajánlatot készítek.

Régi, kidobandó bútorokat felvásároljuk vagy örökbe fogadjuk. :-)

Kapcsolatfelvétel